Μεγάλη προσέλευση στη συγκέντρωση του ΣΕΠΠΒ/ΑΤΥ για την πυροπροστασία

sepvaty-1

Μεγάλος αριθμός συνδημοτών μας έδωσε νωρίτερα σήμερα το παρόν στο κάλεσμα των εθελοντών του ΣΕΠΠΒ/ΑΤΥ (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Β/Α.ΤΟΜΕΑ ΥΜΗΤΤΟΥ) στο πυροφυλάκιό του στον Υμηττό πίσω από την ιστορική μονή του Αη Γιάννη.

Οι εθελοντές έκαναν μια σύντομη παρουσίαση της δουλειάς που γίνεται από το Σωματείο ζητώντας παράλληλα τη βοήθεια και συμπαράσταση τόσο των κατοίκων όσο και των αιρετών από τους δήμους που βρίσκονται στον Υμηττό.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο τ. δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Γιάννης Σταθόπουλος και ο Ανδρέας Γκιζιώτης αναδεικνύοντας τη μεγάλη προσφορά των εθελοντών, την ανάγκη να στηρίξει ο δήμος Αγίας Παρασκευής το έργο του ΣΕΠΠΒ/ΑΤΥ και τη διαφύλαξη του Υμηττού ως του τελευταίου ουσιαστικά πνεύμονα πρασίνου του λεκανοπεδίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος / τ. αντιδήμαρχος πρασίνου Ελένη Δάβαρη η οποία εξέφρασε την έκπληξή της για την παντελή απουσία της δημοτικής αρχής στη σημερινή συγκέντρωση ενώ ευχαρίστησε τους εθελοντές για την άψογη συνεργασία.

Στη συνέχεια προσφέρθηκε ένα λιτό κέρασμα σε όσους έδωσαν το παρόν ανάμεσα στους οποίους ήταν ο τ. δήμαρχος Αντώνης Σιδέρης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεράσιμος Βλάχος και Γιάννης Σιδέρης κι αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι όπως η Σούλα Θεοδώρου-Χλύκα, η Μαρία Κοντοπούλου, ο Δημήτρης Μπεθάνης και ο Ζαν Ντανιέλ Κολομπανί.

sepvaty-2

sepvaty-3

sepvaty-4

sepvaty-6

sepvaty-5
Νεότερη Παλαιότερη