Ομιλία του Σωτήρη Ησαΐα - υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη "Αγία Παρασκευή - Η πόλη μας"

isaiasΤην Τετάρτη 7 Μαϊου πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του Σωτήρη Ησαΐα, εν ενεργεία δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στις νυν εκλογές του 2014 με την παράταξη της δημοτικής αρχής “Αγία Παρασκευή – Η πόλη μας”.


Η ομιλία του κου Ησαΐα έλαβε χώρα στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Δημόκριτου στο οποίο έδωσαν το παρόν πάνω από 400 συνδημότες μας.


Ο κύριος Ησαΐας φάνηκε να κερδίζει τις εντυπώσεις όχι μόνο λόγω του ήπιου και ευγενικού του τρόπου αλλά και λόγω της τεχνοκρατικής του αντίληψης κινούμενος στην λογική της εισαγωγής καινοτόμων ιδεών στο δήμο.


Μέσα από την ομιλία του ανέδειξε τη νέα πολιτική γενεά, τη νέα πολιτική αντίληψη και νοοτροπία για τα χρόνια που έρχονται.


Απέφυγε να υποσχεθεί για την επόμενη 5ετία, όπως συνηθίζεται από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους τις ημέρες της προεκλογικής περιόδου αλλά αντιθέτως, αναφέρθηκε στο πώς εκπροσώπησε τους δημότες στην προηγούμενη τετραετία που πέρασε.


Στη συνέχεια πιστός και ακέραιος στα πιστεύω του έκανε το προσωπικό του απολογισμό μπροστά σε όλο το κοινό.


isaias_dimokritos_7-5-14Ενημέρωσε επίσης για την προσωπική ιστοσελίδα που διαθέτει ο ίδιος, μέσω της οποίας ο κάθε δημότης μπορεί να ανατρέξει και να ενημερωθεί για τις τοποθετήσεις του στα δημοτικά συμβούλια των περασμένων ετών, με επισυναπτόμενα όλα τα πρακτικά των δημοτικών Συνεδριάσεων, έτσι ώστε ο κάθε δημότης να έχει με αποδεικτικά στοιχεία δικό του αρχείο, για το πολιτικό επίπεδο και το περιεχόμενο της εκπροσώπησης του από τον ίδιο.


Στην ομιλία του ο Ησαΐας Σωτήρης αναφέρθηκε στα έργα της Δημοτικής αρχής, του συνδυασμού “Αγία Παρασκευή, Η πόλη μας”, τις βάσεις που έχουν τεθεί και εστίασε τεχνοκρατικά την ανάγκη, η πόλη μας στα χρόνια που έρχονται να γίνει μία τεχνολογικά έξυπνη πόλη, μία Ευρωπαϊκή πόλη με επίκεντρο τον Άνθρωπο.


Στη συνέχεια του λόγου του αναφέρθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση η οποία τον κατηγορούσε για κινδυνολογία όταν ο ίδιος προειδοποιούσε στις αρχές του 2011 για την οικονομική αναδιάρθρωση της χώρας με αποτέλεσμα τη μείωση των εσόδων και η πραγματικότητα τον δικαίωσε.


Τέλος τόνισε την ανάγκη η τοπική Αυτοδίοικη να δημιουργήσει έσοδα από μόνη της περνώντας – όπως είπε χαρακτηριστικά - από τηνΤοπική Αυτοδιοίκηση στην Τοπική Αυτοδυναμία.


isaias_kosmos

Νεότερη Παλαιότερη