Ανακοίνωση ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής για το εκλογικό αποτέλεσμα

syriza


Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Παρασκευής χαιρετίζει την εκλογή του συνδυασμού Νίκη των Πολιτών με επικεφαλής τον Γιάννη Σταθόπουλο και εύχεται στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καλή επιτυχία στο έργο τους.


Η εκλογική αναμέτρηση για τις δημοτικές, αλλά και για τις περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές κινητοποίησε το σύνολο των δυνάμεων της Οργάνωσης και των φίλων αυτής. Το εκλογικό αποτέλεσμα στις τρεις αναμετρήσεις δικαίωσε τον αγώνα μας και τις προσδοκίες μας.


Η αλλαγή στην Αγ. Παρασκευή έγινε και είναι αποτέλεσμα της ώριμης ανάγκης για ανατροπή του χρόνιου τέλματος που επέβαλαν οι προηγούμενες συντηρητικές διοικήσεις του Δήμου.


Δυστυχώς η απερχόμενη Δημοτική Αρχή της πόλης με την απαράδεκτη μετεκλογική της ανακοίνωση εμφανίζεται να μην ξέρει να χάνει. Αναφέρεται σε «υπόγειες διαδρομές» και αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν κοπάδι ανόητων ανθρώπων χωρίς βούληση και κριτήριο, ποδηγετούμενων από τις ηγεσίες των κομμάτων και των διάφορων παραγόντων και οικογενειών. Κρίνουν εξ΄ιδίων τα αλλότρια.


Το αποτέλεσμα των εκλογών σηματοδοτεί μια νέα αρχή, αλλά και την ανάγκη για ενεργοποίηση και συμμετοχή των πολιτών.


Ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες σε κάθε αγώνα για τα τοπικά και γενικότερα προβλήματα της κοινωνίας μας.





 

 
Νεότερη Παλαιότερη