ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: υποψήφιος του δημάρχου λαμβάνει απευθείας αναθέσεις;

Στις 24 Απριλίου του 2013 ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς δίνει απευθείας ανάθεση στην εταιρεία «MAROU CREATIONS - LA FEE OY Υποκατάστημα Αλλοδαπής Α.Ε.» ύψους € 870,00 προ ΦΠΑ για πανό, αφίσες και επιστολές για την 65η και 66η Εθελοντική Αιμοδοσία.

marou-april-2014

 

Στις 27/6/2013 βλέπουμε σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που αναφέρεται σε παραστατικό της «MAROU CREATIONS - LA FEE OY Υποκατάστημα Αλλοδαπής Α.Ε.» δίχως να υπάρξει κάποια αποσαφήνιση αν αφορά την παραπάνω απευθείας ανάθεση ή κάτι άλλο.

marou-oik-epit-2013

Στις 25 Νοεμβρίου του 2013 ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς δίνει απευθείας ανάθεση στην εταιρεία «MAROU CREATIONS - LA FEE OY Υποκατάστημα Αλλοδαπής Α.Ε.» ύψους € 479,70 με το ΦΠΑ για πανό, αφίσες και επιστολές που αφορούσαν στη διοργάνωση Φιλανθρωπικής Μουσικής Εκδήλωσης.

marou-nov-2013-1 marou-nov-2013-2

Στις 18 Μαρτίου του 2014 ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς δίνει απευθείας ανάθεση στην εταιρεία «MAROU CREATIONS - LA FEE OY Υποκατάστημα Αλλοδαπής Α.Ε.» ύψους € 830,25 με ΦΠΑ για πανό, αφίσες και επιστολές για το 2ο Δρόμο Ζωής - Αναδεικνύοντας τον Υμηττό.

marou-march-2013

Δύο ημέρες νωρίτερα ο δήμαρχος παρουσιάζει στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής τον εκλογικό του συνδυασμό. Ανάμεσα στους υποψηφίους παρουσιάζεται και ο κος Μάριος Ρούκης.

Ο κος Μάριος Ρούκης εργάζεται στην εταιρεία MAROU CREATIONS.

MAROU-1Αν και το όνομα της εταιρείας MAROU CREATIONS παραπέμπει ευθέως στο όνομα του κου Μάριου Ρούκη, αφήνοντας το λογικό συμπέρασμα πως είναι ο ιδιοκτήτης της offshore, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της εταιρείας βλέπουμε:

MAROU-2

Ο ίδιος όμως στο βιογραφικό του δηλώνει ιδιοκτήτης:

roukis-1

Εν ολίγοις:

1. Η MAROU CREATIONS λαμβάνει απευθείας αναθέσεις από το Δήμο Αγίας Παρασκευής

2. Ο κος Μάριος Ρούκης δηλώνει υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρείας στην ιστοσελίδα της αλλά όπως προκύπτει τόσο από το όνομα όσο και από το βιογραφικό του είναι ο ιδιοκτήτης της.

3. Ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς στις 16/3/2014 τον ανακοινώνει ως υποψήφιό του. Δύο ημέρες αργότερα δίνει μία ακόμη απευθείας ανάθεση στη MAROU CREATIONS.

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Νεότερη Παλαιότερη