Πόσο πιο χαμηλά; Απαράδεκτη ανακοίνωση Ζορμπά με τη στάμπα του Δήμου Αγίας Παρασκευής

zorbas

Σε μια απαράδεκτη ανακοίνωση προέβη ο απερχόμενος δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς ο οποίος χθες βράδυ δεν είχε ούτε την παλληκαριά να παραδεχθεί την ήττα του και να μεταβεί να συγχαρεί επί τόπου το Γιάννη Σταθόπουλο, όπως είχε κάνει το 2010 ο Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Ο ηττηθείς Βασίλης Ζορμπάς έστω και μετά τον πολιτικό του θάνατο, ακόμη και τώρα, επιδίδεται σε ένα πόλεμο λάσπης προβαίνοντας στην πρωτοφανή ενέργεια να εκδώσει ανακοίνωση με το επιστολόχαρτο του δήμου Αγίας Παρασκευής και όχι της παράταξής του ως υποψήφιος μέσω της οποίας επιχειρεί να συνεχίσει να σπέρνει τη διχόνοια στην πόλη.

Προφανώς δεν πήρε το μήνυμα των δημοτών χθες, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του δημιούργησε κάποιες δυσκολίες τη νύχτα.

Καμία διάθεση αυτοκριτικής, καμία προσωπική ανάληψη ευθύνης, καμία σεμνότητα, μόνο ασαφείς κατηγορίες με σενάρια συνομωσίας κι επιστημονικής πολιτικής φαντασίας.

Ακολουθεί η επαίσχυντη ανακοίνωση, η οποία αντί να παραδέχεται την ήττα και να συγχαίρει το νικητή, προχωρά σε νέα λασπολογία και διασπορά φημών και σεναρίων σπιλώνοντας ανθρώπους:

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής που στήριξαν και την δεύτερη Κυριακή των Αυτοδιοικητικών εκλογών την Παράταξη «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας» και συνετέλεσαν στο  να επιτύχει η Παράταξή μας ένα αποτέλεσμα εκλογικά ισοδύναμο. (Διαφορά 190 ψήφων συν-πλην).

Είναι προφανές ότι οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής δεν πείστηκαν για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλαμε ως Διοίκηση τα 3,5 τελευταία χρόνια.

Από την μελέτη των εκλογικών αποτελεσμάτων ευκόλως συνάγεται ότι τοπικά υπήρξαν πολιτικές «υπόγειες» διαδρομές μεταξύ της Χρυσής Αυγής, του ΣΥΡΙΖΑ και της Παράταξης του κ. Σταθόπουλου.

Η πόλη αποφάσισε να διοικηθεί για τα επόμενα 5 χρόνια από 3 ετερόκλητες οικογένειες που συνενώθηκαν προεκλογικά και κατάφεραν, σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, να επικρατήσουν.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Νεότερη Παλαιότερη