« Πρόγραμμα ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων» από το Δήμο Αγίας Παρασκευής

Child_PlayingΗ Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, έχοντας ως έναν από τους βασικότερους στόχους την στήριξη και την προώθηση της ποιοτικής κοινωνικής μέριμνας των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, θα λειτουργήσει «Πρόγραμμα ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων», σε επίπεδο συμβουλευτικής και υποστηρικτικής βοήθειας, από ειδικευμένη Ψυχολόγο της Υπηρεσίας την κα Σακκέτου Αγγελική.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στα μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου προκειμένου να αναπτύξουν τις κοινωνικές δεξιότητες τους τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδοσυνεργατικό επίπεδο.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται στο χώρο του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου κάθε Δευτέρα έως την 30η Μαΐου 2014, με την συμμετοχή των ατόμων σε ομάδες η σε ατομικές συναντήσεις.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα στους γονείς και κηδεμόνες ,να συναντήσουν την ψυχολόγο στα γραφεία του Δήμου μας η στον χώρο του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου, κατόπιν ραντεβού, και να συζητήσουν μαζί της, τόσο για το πρόγραμμα όσο και για οποιοδήποτε άλλο θέμα τους απασχολεί.

Το πρόγραμμα θα εστιάσει στις διαπροσωπικές σχέσεις, στην ικανότητα συμμετοχής στην κοινωνική ζωή, στην κοινωνική ανταπόκριση και στην κοινωνική πρωτοβουλία των ατόμων.

Προκειμένου να συμμετάσχει το κάθε παιδί στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η σύμφωνη γνώμη του γονέα/κηδεμόνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επαφή για οποιαδήποτε πληροφορία καθημερινά τις πρωινές ώρες στη διεύθυνση Μεσογείων 415-417 και στο τηλέφωνο:2132004568-601 Fax:2132004579, email:dep@agiaparaskevi.gr

0/Post a Comment/Comments

Νεότερη Παλαιότερη