Ο …γνωστός απαράδεκτος Ζορμπάς. Του Νίκου Σόβολου

Unacceptable

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Δήμαρχος ξεφεύγοντας για μια ακόμη φορά απ' τα θέματα ημερήσιας διάταξης, προσπάθησε να ποινικοποιήσει την πολιτική προτίμηση του κύριου αντίπαλού του στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές Γιάννη Σταθόπουλου με εκφράσεις που μόνο στο κορυφαίο πολιτικό όργανο του Δήμου μας, της πόλης μας δεν επιτρέπεται ν' ακούγονται.

sovolosΑλλά είπαμε Ζορμπάς είναι αυτός, σεσημασμένος σκευωρός και αδίστακτος συκοφάντης, μέσα στην απελπισία του για την αναμενόμενη δεινή ήττα του στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, παρέθεσε μια σειρά από ανακρίβειες και ψεύδη στα πλαίσια της ακατάσχετης μπουρδολογίας που τον διακρίνει.

Εκεί δε που υπερέβη εαυτόν, είναι όταν αναφέρθηκε στην στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς στην ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» και προσωπικά στο Γιάννη Σταθόπουλο λες και ήταν παρών στη Συνέλευση των μελών του κόμματος, αυτός ο ταυτισμένος με την πιο άδικη κι αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική που έχει φτωχοποιήσει σημαντικό τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας και της πόλης μας.

Ως μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς έχω την στοιχειώδη υποχρέωση ν' αποκαταστήσω την αλήθεια.

Στη συνέλευση της τοπικής οργάνωσης της ΔΗΜΑΡ κατατέθηκε σαφώς με συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο μόνο μία πρόταση που υπερψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία απ' τα μέλη της κι αυτή αφορούσε το πρόσωπο του Γιάννη Σταθόπουλου.

Βεβαίως υπήρχαν δυο τρεις επιφυλάξεις για την στήριξη αυτή που ήταν κατανοητές και απολύτως θεμιτές και μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας, καθώς και μια ενδιάμεση πρόταση χωρίς ένα και συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο που αφορούσε αναβολή της απόφασης και διερεύνηση περαιτέρω του θέματος.


Αυτή είναι η απόφαση της Συνέλευσης της Δημοκρατικής Αριστεράς κ Δήμαρχε και πιστέψτε με επειδή ήμουν παρών τη γνωρίζω καλύτερα από σας.

Εξ άλλου υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Νίκη των πολιτών» συμμετέχουν μια σειρά από μέλη και στελέχη της.

Κε Δήμαρχε γνωρίζετε ότι θα υποστείτε δεινή ήττα τον ερχόμενο Μάιο και προσπαθείτε απεγνωσμένα να γατζωθείτε στην εξουσία, σκορπίζοντας ψευτοδιλήμματα στην μικρή μας κοινωνία, στους συμπολίτες μας.

Πιστέψτε με αυτό θα επιταχύνει την πτώση σας με τον ποιο βαρύγδουπο και οδυνηρό τρόπο.

Καληνύχτα κε Δήμαρχε.

 

* Ο Νίκος Σόβολος είναι πολιτικός επιστήμονας / οικονομολόγος
Νεότερη Παλαιότερη