ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ εκφοβίζουν και θέλουν να σιγήσει η φωνή του Agiaparaskevi-Guide;

stoma-kleistoΜε έκπληξη διαβάσαμε μια ακόμη ανακοίνωση, αυτή τη φορά από το γραφείο τύπου της παράταξης του δημάρχου, Αγία Παρασκευή - η πόλη μας, το ύφος της οποίας παραπέμπει σε παλιό αρθρογράφο με τον οποίο αναγκαστήκαμε να διακόψουμε τη συνεργασία κακήν κακώς και ο οποίος δεν είχε το θάρρος να το υπογράψει.

Η νέα και απειλητική - εκφοβιστική ανακοίνωση αναφέρεται σε δύο δημοσιεύματα της ιστοσελίδας τα οποία χαρακτηρίζει ως ψευδή και συκοφαντικά.

Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους:

Α. € 30.600,00 για 8 μήνες μας στοίχισε η εξαδέρφη της κουμπάρας μόνο το 2011

Το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.  Να μας εξηγήσει το γραφείο τύπου της παράταξης που απειλεί και εκφοβίζει  τη μόνη ανεξάρτητη ιστοσελίδα - φοβούμενο πιθανώς νέες αποκαλύψεις - που συνίσταται η συκοφαντία όταν η ανάρτηση συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Δε λέμε εμείς ότι η σύμβουλος επικοινωνίας του δημάρχου στοίχισε για το 2011 € 30.600,00 στους δημότες, η απόφαση δημάρχου το λέει η οποία προϋπολογίζει τη δαπάνη. Επίσης όπως είναι γνωστό, οι μισθοί και οι κρατήσεις είναι standard έξοδα. Δεν μπορεί να προϋπολογίζεται ένα ποσό € 30.600,00 και να δαπανάται ένα άλλο πολύ κατώτερο.

Β. Διόδια στον Σταυρό;

και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Προφανώς "κατά λάθος" παρέβλεψε το Γραφείο Τύπου της παράταξης του δημάρχου να αναφερθεί στην πηγή που είναι η γνωστή εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (enet.gr). Επειδή ακριβώς είμαστε αρκετά σοβαροί σε αυτό που κάνουμε, είχαμε επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της ηλεκτρονικής έκδοσης της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ο οποίος μας ενημέρωσε ότι επρόκειτο για άρθρο από άτομο που είχε σχετικές πληροφορίες κι είχε αρχικά δημοσιευθεί και στην έντυπη έκδοση.

Σε επιπρόσθετη επικοινωνία μας με άλλη πηγή πήραμε την πληροφορία πως "η Λ. Μαραθώνος ανήκει στην περιφέρεια γιατί θεωρείται εθνική οδός τρίτης κατηγορίας".


Η ιστοσελίδα έκρινε χρήσιμο να αναδημοσιεύσει την είδηση καθώς η πηγή(στην οποία γίνεται ενεργή παραπομπή) είναι η έγκυρη εφημερίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.

Παραθέτουμε από το αρχείο τη φωτογραφία της σχετικής είδησης όπως δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.

enet

Λυπούμαστε πάρα πολύ αν για κάποιους δεν πάνε καλά τα πράγματα εν όψει των εκλογών ή αν ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε ένα καλό στη χώρα με τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και φοβούνται νέες αποκαλύψεις στο επόμενο διάστημα, αλλά το agiaparaskevi-guide.gr δεν ευθύνεται ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο.
Νεότερη Παλαιότερη