Είχαν ρημάξει την Αγία Παρασκευή

crime

Συνελήφθησαν στις 10-3-2014 και στις 15-3-2014 σε περιοχές της Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 27 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην Αγία Παρασκευή, αντίστοιχα.


Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τ.Α. Αγίας Παρασκευής, ο 27χρονος συλληφθείς, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, μετέβαινε απογευματινές ώρες στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και αφού παραβίαζε πόρτες εισόδου ή παράθυρα από οικίες, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ μέρος των κλοπιμαίων τα παρέδιδε στον 22χρονο για να τα διαθέσει προς πώληση. Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχει διαπράξει επτά (7) διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες στην ίδια περιοχή.


Ο 27χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο Α.Τ. τόπου κατοικίας του.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους και τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


 
Νεότερη Παλαιότερη