Οι αναλήθειες έχουν και τα όριά τους

Lies

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ειπώθηκε από το δήμαρχο ότι στοχοποιήθηκε από την ιστοσελίδα μας υπάλληλος του δήμου Αγίας Παρασκευής καθ'όλα άξια η οποία ξενυχτάει στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων.

Είναι πολύ όμορφο να διαστρεβλώνει κανείς την πραγματικότητα αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν.

Καταρχήν το δημοσίευμα δεν αφορούσε την υπάλληλο, αλλά την τηλεοπτική διαμάχη του υπουργού υγείας κου Γεωργιάδη με το δήμαρχο. Αντιγράφουμε λοιπόν από τη σχετική ανάρτηση:

Στο σημείο αυτό τον διέκοψε ο υπουργός για να τον ρωτήσει:

Εσείς στο δήμο Αγίας Παρασκευής δεν έχετε βάλει κανέναν από το συνδυασμό σας σε καμία δημοτική επιχείρηση;

Ο δήμαρχος απήντησε ότι από το συνδυασμό του δεν έχει διορίσει κανέναν και ο υπουργός ανταπαντά πως θα το ερευνήσει.

Και πολύ καλά θα κάνει διότι μπορεί να μην διορίστηκε κάποιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αλλά:

> η κουμπάρα και στενότατη φίλη του δημάρχου, είναι αντιδήμαρχος καθ'όλη τη θητεία και μάλιστα έμμισθη

> η εξαδέρφη της κουμπάρας αυτής, είναι η έμμισθη σύμβουλος επικοινωνίας του δημάρχου

> η εξαδέρφη του δημάρχου είναι η έμμισθη τεχνική του σύμβουλος

> η κόρη υποψηφίου του συνδυασμού του, αν δεν κάνουμε λάθος, και δημοτική υπάλληλος, εκτελεί εδώ και αρκετό καιρό και χρέη γραμματέως στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου επωφελούμενη των επιπλέον όπως είναι λογικό, αμοιβών.

> ο φίλος δημοτικής συμβούλου δεν προσελήφθη στο ΔΡΑΣΕ ή κάνουμε λάθος; Ξέρετε εκείνο το πρόγραμμα όπου συνέντευξη και φάκελος έδιναν το 0,75 και το βιογραφικό το 0,25

Μπορεί να μας πει ο κος Γαβράς ή η κα Γάκη που έσπευσαν να δηλώσουν το πότε προσελήφθη η υπάλληλος, πού βλέπουν ότι εμείς ισχυριζόμαστε πως προσελήφθη επί δημαρχίας Ζορμπά; Είπαμε και ξαναλέμε ότι εδώ και κάποιο καιρό εκτελεί επιπλέον χρέη γραμματέως στο ΔΣ ρωτώντας αν είναι κόρη υποψηφίου του δημάρχου και τέλος.

Εμείς κάναμε ένα ρεπορτάζ με βάση το βίντεο του κου Γεωργιάδη.

Ο κος Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι δεν έχει ιδέα και οι κοι Σταθόπουλος, Αλεξόπουλος, Γκιζιώτης και Κουβόπουλος είπαν ότι καταδικάζουν το δημοσίευμα, άρα λοιπόν επικροτούν ή θεωρούν σωστά τα εξής:

> τους διορισμούς εξαδέρφων ή εξαδέρφων κουμπάρων στο δήμο ή το να διορίζεται μέσω ΜΚΟ στο δήμο ο σύντροφος προέδρου νομικού προσώπου.

Αυτά ας τα αξιολογήσουν οι δημότες διότι θα κληθούν - με εξαίρεση τον κο Κουβόπουλο που δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις προθέσεις του - να επιλέξουν κάποιον ως δήμαρχο.

Επίσης οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι που καταδικάζουν και συνάμα κατά πως φαίνεται αποδέχονται όλα τα παραπάνω, αν μπορούν ας μας απαντήσουν και στο εξής;

Καταδικάζετε ή όχι συγκεκριμένο υπάλληλο του δήμου που σε εργάσιμη ώρα πριν λίγες ημέρες (κι έχουμε γραπτές μαρτυρίες) εμφανίζεται σε συναυλία και φωτογραφίζει για τις ανάγκες ρεπορτάζ σε μέσο ενημέρωσης στο οποίο εμπλέκεται και παίρνει απευθείας διαφημιστικές αναθέσεις;

Εσείς δήμαρχε; Καταδικάζετε ή όχι τον δημοτικό σας υπάλληλο / υπάλληλο της αυτεπιστασίας που ποζάρετε για να σας φωτογραφίσει;


Τι έχετε να πείτε για τον κατώτερο δημοτικό υπάλληλο τον οποίο έχετε καταγγείλλει στα Δ.Σ. κε Γιαννακόπουλε και κε Σταθόπουλε;

Είναι προφανές ότι κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να πουλήσουν πολιτική "προστασία" ως άλλοι πατερούληδες (που λέει και κάποιος ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος) σε μια κοπέλα η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΒΛΗΘΗ από εμάς. Εμείς αναφερθήκαμε στο δήμαρχο όπου επί θητείας του οποίου έγιναν όλα τα παραπάνω και ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Το δε δημοσίευμα ήταν μια καλή αφορμή για να δουν οι πολίτες τι γίνεται και με τι επιλέγουν να ασχοληθούν ή όχι οι δημοτικοί σύμβουλοι την ώρα των συνεδριάσεων!

Όσο για κάτι απόψεις που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον μας, καλό θα είναι κάποιοι να ασχολούνται με τη δουλειά τους, ήτοι να αλλάζουν ουροσυλλέκτες και πάνες, ή να φυλάνε την περιουσία του δήμου για την οποία - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ - ότι πληρώνονται από όλους εμάς τους δημότες.

 

 
Νεότερη Παλαιότερη