Εκλεκτοί καλεσμένοι στις επόμενες ραδιοφωνικές μας εκπομπές!

radio

Σειρά εξαιρετικών εκπομπών έρχεται στο "Ακουσε τα κι έτσι", την ενημερωτική εκπομπή της Freepen.gr σε συνεργασία με το mindradio.gr

Αυτή την Τρίτη 1/4 στις 18:00 ασχολούμαστε με τρέχουσα επικαιρότητα

Την Πέμπτη 3/4 στις 16:00 φιλοξενούμε στο Studio 2 τη Γωγώ Ατζολετάκη, γνωστή ηθοποιό, συγγραφέα και ραδιοφωνικό παραγωγό. Συζητάμε για την επικαιρότητα, την απουσία του πνευματικού - καλλιτεχνικού κόσμου στη σημερινή συγκυρία, το νέο της βιβλίο και δύο ακροατές θα κερδίσουν ως δώρο από ένα αντίτυπο.

Την Τρίτη 8 Απριλίου στις 18:00 φιλοξενούμε στο Studio 2, την επίσης γνωστή ηθοποιό Γιούλη Ζίκου. Θα κουβεντιάσουμε για το θέατρο, την πολιτική συγκυρία στη χώρα μας καθώς είναι μια ενεργή πολίτης, τη νέα παράσταση που ανεβάζει και τυχεροί ακροατές θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Γιαννούλης Χαλεπάς - Η κοιμωμένη μου"

Την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 16:00 από τη Νέα Υόρκη ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Fordham Νίκος Γεωργαντζάς σε μια συζήτηση με θέμα "Γιατί δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα σήμερα".

Ο κος Γεωργαντζάς έχει δώσει σειρά διαλέξεων για το θέμα και θα μας απαντήσει σε καίρια ερωτήματα για το πολίτευμα της Ελλάδας σήμερα, το Μνημόνιο και το ρόλο των πολιτών.

Και συνεχίζουμε...

Στα μικρόφωνα ο Κώστας Βουκελάτος με το Διονύση Σλάμαρη και το Στρατή Μαζίδη από το Studio 2. Συντονίζει, στηρίζει, υποστηρίζει τεχνικά κι ηχητικά ο Κωνσταντίνος Καραμανλάκης.
Νεότερη Παλαιότερη