Συνάντηση της "Νίκης των Πολιτών" με τον Σύλλογο Ζωοφίλων Αγίας Παρασκευής

therapeia10 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ «ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» -


ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


ΕΝΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ


niki_logoΑντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης ΄΄ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευή΄΄, αποτελούμενη από τους Γιάννη Σταθόπουλο και Γιάννη Σιδέρη, είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ζωόφιλων αποτελούμενη από τους Ντίνα Μπουλούμπαση, Μαρία Καραμπουγιούκογλου και Σύλβια Ζαχαριάδου–Μίριγκ.


Επί πολλά χρόνια, ο Σύλλογος Ζωόφιλων Αγ. Παρασκευής αποτελεί μια πολύ δραστήρια συλλογικότητα που προσφέρει εθελοντικά και αθόρυβα ένα μεγάλο έργο στον εμβολιασμό, την περισυλλογή, τη φροντίδα και την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων.


Στις δράσεις τους αυτές, βασικό ρόλο έχει παίξει η διαρκής παρουσία των μελών του στο πρόγραμμα για τα αδέσποτα που λειτουργεί με σύμβαση του Δήμου Αγ. Παρασκευής (από 10ετίας) με τον Σύνδεσμο Κτηνιάτρων μικρών ζώων Αττικής και δια του οποίου συγκεκριμένοι Κτηνίατροι της πόλης μας αναλαμβάνουν τις στειρώσεις, την περίθαλψη και τον εμβολιασμό των αδέσποτων ζώων.


Στη συνάντηση τέθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στον καθημερινό κοπιαστικό αγώνα των μελών του Συλλόγου (έλλειψη αυτοκινήτου, έλλειψη χώρου για διανυκτέρευση ζώων, ανάγκη κτηνιάτρου με ειδική σύμβαση και ανάγκη Δημοτικού υπαλλήλου επιφορτισμένου με το ζήτημα των αδέσποτων). Ενημερωθήκαμε επίσης για την σταθερή χρηματοδότηση από τον Δήμο σε φάρμακα, τροφές και Πανσιόν φιλοξενίας.


Σημειώνουμε τέλος, ότι ο Σύλλογος Ζωόφιλων δεν επιχορηγείται από τον Δήμο, όπως εκ παραδρομής είχαμε αναφέρει και διοργανώνει ένα θαυμάσιο παζάρι στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο εδώ και πολλά χρόνια όπως και ότι έχει εκδώσει όμορφα ενημερωτικά φυλλάδια για τους κατοίκους με ζώα συντροφιάς και για την καθαριότητα των πεζοδρομίων.


Το Γραφείο Τύπου


της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης


΄΄ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής΄΄


26/03/14

Νεότερη Παλαιότερη