Δίκτυο Ανταλλαγής & Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής: “Μπορούμε κι αλλιώς!”

 
Filed under: ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ |

DIKTYO ANTALLAGIS & ALLHLEGYHS AG. PARASKEYIS

Το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής προσπαθεί μέσα στη βαθιά οικονομική κρίση να συμβάλλει, με το δικό του τρόπο, στη δημιουργία σχέσεων και θεσμών αλληλεγγύης μεταξύ όλων των κατοίκων της πόλης μας που αντιμετωπίζουν την έλλειψη βασικών αγαθών, τον κίνδυνο της ανεργίας ή της υποαπασχόλησης, αλλά και τη γενικότερη ψυχολογική πίεση που όλοι μας βιώνουμε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρεμβαίνουμε σήμερα στη διαδικασία διάθεσης βασικών ειδών διατροφής από τους παραγωγούς, χωρίς μεσάζοντες, πιστεύοντας ότι μπορούμε κι αλλιώς. Μπορούμε δηλαδή να οργανώσουμε  τη διάθεση προϊόντων σε δίκαιες τιμές, απευθείας από παραγωγούς ή παραγωγικούς συνεταιρισμούς, σε όλους τους συμπολίτες μας, χωρίς οποιεσδήποτε διακρίσεις. Με αυτό τον τρόπο θα γίνει εφικτή η πρόσβαση όλων μας σε φθηνά αλλά και ποιοτικά τρόφιμα, ενώ ταυτόχρονα παραγωγοί και συνεταιρισμοί θα ενισχύουν το εισόδημά τους, χωρίς τη διαμεσολάβηση και την κερδοσκοπία μεσαζόντων. Παράλληλα, προϊόντα που οι ίδιοι οι παραγωγοί θα αφήσουν μετά το τέλος της διανομής, θα  διατεθουν  σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα επιβίωσης.

Επιθυμία μας είναι το άνοιγμα του Δικτύου σε ολόκληρη την πόλη μας και η συμμετοχή σε αυτό όλο και περισσότερων ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας, καθώς η διεύρυνση και η μονιμοποίηση της λειτουργίας του αφορά όσους, τελικά, πιστεύουνε ότι Μπορούμε κι αλλιώς!

 

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ:

Μπείτε στο link της σελίδας μας http://www.diktioagiasparaskevis.gr/

και αντιγράψτε (copy) το  έντυπο παραγγελίας και επικολλείστε το (paste) στο mail σας, συμπληρώστε στην τελευταία στήλη τον αριθμό των συσκευασιών που θέλετε να παραγγείλετε και στείλτε το στο: boroumekiallios@gmail.com
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ:

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
11:00 – 15:00 2103219435, 6947696469 & fax 2105223263

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ
17:00 – 19:00 6980360025
19:00 – 21:00 6936703234

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/04/2013

Η διανομή θα γίνει:

Κυριακή 21/4 ώρα 08:30 – 13:00
Μέρος: Οδός Βαλτετσίου (πάρκινγκ Sprider)
Παράλληλη Αλληλέγγυα Δράση: Μαζεύουμε φάρμακα στην ώρα και στο χώρο της διανομής, για τα κοινωνικά φαρμακεία.
Την κίνηση “μπορούμε κι αλλιώς” στηρίζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής Κορύβαντες.

 

 

Share This Post