ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ – Χτύπησαν το Γιώργο Τσιμπουκάκη στο περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Αγίας Παρασκευής

 
Filed under: ΕΙΔΗΣΕΙΣ |

Xθες βράδυ στις 22.00 στη κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής άγνωστοι, χτύπησαν στο κεφάλι  το στέλεχος της ΚΝΕ στο προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Αγίας Παρασκευής με τη Λαϊκή Συσπείρωση  Γ. Τσιμπουκάκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δράστες φώναζαν “κομμούνια θα πεθάνετε” , ήτανε 3  άτομα και είχαν μαζί τους ένα σκύλο pitbull.Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”. Στο σημείο έφτασε αστυνομική δύναμη.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφέρει το ρεπορτάζ του Newsit:

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας η επίθεση προέρχεται από μέλη της Χρυσής Αυγής.
 
Όλα συνέβησαν γύρω στις 22:00 το βράδυ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου βρίσκονται πολλά εκλογικά περίπτερα κομμάτα, μεταξύ των οποίων και εκείνο του ΚΚΕ.
 
Χωρίς να προηγηθεί τίποτα δύο άτομα με ένα σκύλο ράτσας pitbull πλησίασαν το περίπτερο και αφού πέταξαν νερό και πορτοκαλάδες στις μικροφωνικές εγκαταστάσεις του περιπτέρου του ΚΚΕ, φώναζαν συνθήματα “Θα πεθάνετε κομμούνια”.
 
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας και με τον οποίο επικοινώνησε το NewsIt, οι δύο αυτοί άντρες προέρχονται από το χώρο της Χρυσής Αυγής.
 
Μόλις έγινε αυτό το περιστατικό, ο κόσμος τριγύρω διαλύθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος προερχόμενος από το χώρο της Αριστεράς, Γιώργος Τσιμπουκάκης πλησίασε τους δύο άντρες και τους ζήτησε το λόγο.
 
Εκείνοι με τη σειρά τους, άρχισαν να τον γρονθοκοπούν στο πρόσωπο και το κεφάλι, ενώ σύμφωνα με τον δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά τα χτυπήματα έγιναν πιθανότατα με σιδερογροθιά.
 
Ο τραυματίας έπεσε αιμόρφυρτος στο έδαφος και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα οι ίδιοι άντρες κατέστρεψαν το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί, ενώ η Ασφάλεια αναζητά δύο άντρες με μηχανές.

 

+ + +
Ο συνάδελφος Γιώργος Τσιμπουκάκης, υπερασπίζεται πάντα τις απόψεις του με συνέπεια, ήθος, σθένος και κυρίως υπό το φως της ημέρας.
Χθες το βράδυ, τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής τον χτύπησαν και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι. Είναι άλλωστε πάγια η τακτική τους. Να χτυπούν και μετά να κρύβονται.
Με τη βεβαιότητα ότι εκφράζω το σύνολο των συναδέλφων μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλώνω ότι η καταδίκη της ύπουλης πράξης είναι ρητή, καθολική και ενωτική.

 

Γιάννης Βουτσινάς
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Αγίας Παρασκευής
 
+ + +

αξιότιμοι κύριοι

με λύπη μου αλλά και όχι με ξάφνιασμα έμαθα το περιστατικό της άνανδρης επίθεσης εναντίον του κ.Τσιμπουκάκη. 
Διάβασα και την ανακοίνωση του κυρίου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατανοητά τα συναισθήματα του.
Αν θέλετε όμως να στείλετε αληθινό κι όχι δημαγωγικό μήνυμα στον Φασισμό, πως είναι ανεπιθύμητος στην πόλη της Αγίας Παρασκευής Υιοθετήστε  ΤΩΡΑ  και πριν από τις εκλογές το ψήφισμα της Ένωσης Γονέων που αφορά στην καθαίρεση από το Δημαρχείο της πόλης της φωτογραφίας του Παπαγιάννη, εκφραστή στην Αγία Παρασκευή των Χουντικών, των ιδεολογικών πατρόνων αυτών των δολοφόνων.
Μόνον έτσι θα εκφράσετε την αληθινή σας αξία.
Τίποτε άλλο.
Κώστας Παπαδόπουλος

 

Share This Post