Τα καλά νέα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο συνεχίζονται!

Τα καλά νέα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο συνεχίζονται. Συγκεκριμένα ο κος Τσουλούφρης (πρόεδρος του ομίλου Anatron A.E., στον οποίο ανήκει όλο το δίκτυο καταστημάτων της Domino's Pizza σε Ελλάδα και Κύπρο) προσέφερε ακόμη μισό τόνο τρόφιμα (ζυμαρικά κτλ) για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενώ ήδη εκτυπώθηκαν τα πρώτα κουπόνια δωρεάν γευμάτων από την ίδια εταιρεία που θα διατεθούν σε συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.


Τα ευχάριστα όμως δε σταματούν εδώ μιας και ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, δημοτικός σύμβουλος Τίμος Κωστόπουλος εξασφάλισε από διάφορους προμηθευτές ακόμη δύο τόνους τρόφιμα.


Θα πρέπει μάλιστα να τονίσουμε πως το Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο πρόκειται σύντομα να ανοίξει τις πόρτες του έχει στηθεί εξ ολοκλήρου με μηδενικό κόστος για το δήμο και κατά συνέπεια τους δημότες, γεγονός αρκετά σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς τις δύσκολες μέρες που διαβιούν οι Ο.Τ.Α. λόγω περιορισμού των επιχορηγήσεων.


Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια τόσο ο Μάνος Τσουλούφρης γιατί πέρα από ένας υγιής Ελληνας επιχειρηματίας, διαθέτει κοινωνικές ευαισθησίες, όσο και ο Τίμος Κωστόπουλος για τις προσπάθειές του.


 
Νεότερη Παλαιότερη