Προκλητική κατάληψη του δημαρχείου που πληρώνουμε 100.000 κάτοικοι!

Μόλις πριν λίγη ώρα περάσαμε έξω από το δημαρχείο Αγίας Παρασκευής και διαπιστώσαμε από το αναρτημένο πανό πως τελεί υπό κατάληψη.

Επικοινωνήσαμε με στελέχη της δημοτικής αρχής τα οποία μας ενημέρωσαν πως άτομα συγκεκριμένης ομάδας που δραστηριοποιείται στην Αγία Παρασκευή έχουν καταλάβει το δημαρχείο.

Οι νέοι δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής δήλωσαν πως θα συνεδριάζουν κάθε βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ΘΑ αποφασίσουν το πότε θα ελευθερώσουν το δημαρχείο καθώς επίσης ότι ΘΑ κρίνουν κατά περίπτωση σε ποιον είτε δημότη είτε επαγγελματία είτε οποιονδήποτε θα επιτρέπουν από το πρωί την είσοδο.


Εμείς όμως γνωρίζουμε τα εξής:


> Ότι πληρώνουμε ως κορόιδα κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής δημοτικά τέλη, μισθούς υπαλλήλων κτλ, και μια παρέα θα κρίνει το πότε θα λειτουργήσει ξανά ο δήμος.


> Ότι πληρώνουμε ως κορόιδα τα € 30.000,00 το μήνα μίσθωμα του κτιρίου για δημαρχείο και μια παρέα θα εγκατασταθεί εκεί μέσα όσο κρίνει και επιβαρύνοντάς μας με επιπλέον λειτουργικές δαπάνες καθώς ήδη έβγαζαν φωτοτυπίες για δική τους χρήση, ενώ καταλανώνουν ρεύμα τόσο για φωτισμό όσο και θέρμανση σε ώρα που κανονικά το δημαρχείο είναι κλειστό. Διότι αν είναι να συμβαίνει αυτό, τότε κι εμείς να πάμε αύριο το πρωί να τυπώσουμε προσκλήσεις για μασκέ party το οποίο θα διεξαχθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και ο λογαριασμός στους δημότες.


Η συγκεκριμένη ομάδα δημοτών έχει παρεμποδίσει πολλάκις τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου με ότι αυτό συνεπάγεται για τη λήψη αποφάσεων για σοβαρά θέματα της πόλης απειλώντας δημοτικούς συμβούλους και επιβάλλοντας με τη βία τη θέλησή τους. Κι όλα αυτά ενώ απολαμβάνει προνομιακής μεταχείρισης από το δήμο όπου τους παραχωρείται χώρος στο πάρκο Σπυρούδη για να συνεδριάζουν σε τακτική βάση δίχως φυσικά να έχουν ερωτηθεί οι δημότες αυτό μιας και η παραχωρούμενη αίθουσα έχει τα έξοδά της.


Άραγε σε μας αγαπητοί αναγνώστες, θα μας παραχωρούσαν ποτέ σε τακτική βάση δημοτικό χώρο με όλα τα έξοδα πληρωμένα;


Λυπούμαστε που γινόμαστε δυσάρεστοι (φαντάζομαστε ότι μας επιτρέπεται να διατηρούμε το δικαίωμα της έκφρασης άποψης μας σε ένα μέσο που το συντηρούμε εμείς) αλλά οι δημότες πληρώνουμε αρκετά χρήματα για να έχουμε δήμο ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και όχι κατά την κρίση μιας μικρής ομάδας 40-50 ανθρώπων σε μια πόλη 100.000. Κι αναμένουμε με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις της λαλίστατης αντιπολίτευσης για το θέμα καθώς αυτή τη στιγμή οι δημότες πληρώνουν ένα δήμο για την απρόσκοπτη ή μη λειτουργία του οποίου αναμένει μέχρι νεωτέρας.


Αν από την άλλη για τα δεινά της χώρας ευθύνεται ο δήμος Αγίας Παρασκευής να μας καταστεί κατανοητό ώστε να πάμε κι εμείς στο δημαρχείο, και όχι μόνο αυτό αλλά να μην αφήσουμε τίποτε όρθιο.


Αν όμως δεν ευθύνεται, τότε έχουμε τζάμπα μάγκες, που τα βάζουν με αυτούς που τους παίρνει και δείχνουν ανοχή από φόβο. Διότι αν είχαμε να κάνουμε με επαναστάτες, τότε τους ενημερώνουμε πως το σπίτι του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ κου Παπουτσή (που έδειρε και ψέκασε αθώους πολίτες χθες) βρίσκεται στο γειτονικό Χολαργό. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.


Και για να προλάβουμε τίποτε καλοθελητές που ίσως ισχυριστούν ότι είμαστε άνθρωποι του δημάρχου, του συστήματος, της Τρόικα κτλ τους παραπέμπουμε τόσο στα εδώ 100αδες κείμενά μας για το ποιοι πραγματικά ασκούν σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή, όσο και στο Freepen.gr την καθημερινή πολιτική αρθρογραφική μας εφημερίδα για τα θέματα που αφορούν την πατρίδα μας.


Νεότερη Παλαιότερη