ΨΗΦΙΣΜΑ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πευκακίων «Η Αναγέννηση»

ΨΗΦΙΣΜΑ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πευκακίων «Η Αναγέννηση» για το θάνατο του καθηγητή φιλόλογου Ευάγγελου Κακάρογλου.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πευκακίων η Αναγεννηση εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον αδόκητο χαμό ενός εκ των επίλεκτων μελών του, του Καθηγητή – Φιλόλογου Ευάγγελου Κακάρογλου.


Ο Καθηγητής και ξεχωριστός άνθρωπος Ευάγγελος, που υπηρέτησε με απαράμιλλο ήθος και αφοσίωση τα Γυμνάσια της Αγιας Παρασκευής, ξεχώρισε για την διακριτική παρουσία και προσφορά του.


Τιμής ένεκεν επιμελήθηκε γλωσσικά με την πολυετή φιλολογική του κατάρτιση και εμπειρία, το βιβλίο του Συλλόγου μας "Αναπολώντας τα Πευκάκια του χθες" που έγραψε ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Γεωργίου, ενώ ήταν ο ιδιος που το παρουσίασε στην συνέλευση του Συλλόγου μας, μόλις πέρυσι. Πνεύμα καλοσυνάτο και ανήσυχο, έδειχνε πάντα ενδιαφέρον για τα δρώμενα της Συνοικίας και την πολιτιστική κοινωνική ανάπτυξή της.


Ενας άνθρωπος ξεχωριστος, μια ευγενής φυσιογνωμία προσφοράς για τα Πευκάκια και την Αγία Παρασκευή, ένας γνήσιος δημοκράτης πολίτης, ο Ευάγγελος Κακάρογλου θα μείνει βαθιά στην καρδιά μας ως ο δικος μας Ευάγγελος των γραμμάτων, του ήθους και προσφοράς. Στη συζυγο του και στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια.


Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ

Νεότερη Παλαιότερη