Βασίλης Γιαννακόπουλος: Χάσαμε το πάρκο Νεαπόλεως!

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση εξελίχθηκε η χθεσινοβραδινή πρώτη μετά τις περυσινές εκλογές συνέντευξη του τέως δημάρχου και νυν επικεφαλή της δημοτικής αντιπολίτευσης Βασίλη Γιαννακόπουλου.


Η συζήτηση καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το φάσμα των θεμάτων της πόλης με έναν απολογισμό του πρώτου χρόνου της νέας δημοτικής αρχής ενώ ο πρώην δήμαρχος απαντά στις ερωτήσεις περί κακοδιαχείρισης, διαφθοράς, π.ο.ε., χρεών καθώς και στο ότι η προηγούμενη διοίκηση άφησε τέσσερα πεζοδρόμια.


Συζητούμε επίσης το μείζον θέμα της εγκληματικότητας καθώς και της καταγγελίας του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου πως οργανομένες ομάδες έρχονται στις συνεδριάσεις κατόπιν σχεδιασμού για παρεμποδισμό του δημοτικού έργου.


Επίσης ο κος Γιαννακόπουλος απαντά στις ερωτήσεις μας σχετικά με το μέλλον των “Μαζί” και της επικείμενης συνέλευσης της Τετάρτης.


Εξαιρετικό όμως ενδιαφέρον -που πρέπει να δουν όλοι οι αγιοπαρασκευιώτες- παρουσιάζει η αποκάλυψη (την οποία είχαμε μόλις προχθές πληροφορηθεί κι εμείς και θα επανέλθουμε με ειδική ανάρτηση) ότι χάσαμε το πάρκο Νεάπολεως.



 
Νεότερη Παλαιότερη